Джъстин е пристрастен към Facebook

Любимецът на всички момичета Джъстин Тимбърлейк не може да живее без Facebook. Той е толкова запален, че дори ще участва във филм, който е специално направен за социалната страница. Той ще играе ролята на един от създателите й - Шон Паркър. Режись

2009-09-30 11:57:00
Джъстин е пристрастен към Facebook
Любимецът на всички момичета Джъстин Тимбърлейк не може да живее без Facebook. Той е толкова запален, че дори ще участва във филм, който е специално направен за социалната страница. Той ще играе ролята на един от създателите й - Шон Паркър.

Режисьор на филма ще е Дейвид Финчър, който ни е познат от филмите "Panic room", "Seven", "Zodiac". Затова може да очакваме във филма за Facebook да има доза психологическо напрежение. Останалите актьори са сравнително неизвестни - Джеси Ейсенбърг и Андрю Гарфийлд.

Джъстин не участва във филм за първи път. Преди няколко дена той бе награден с "Еми" за участието си в "Saturday Night Live". Така бе официално признат от всички за добър актьор.

Тимбърлейк и още няколко звезди ще изкачват връх Килиманджаро, за да привлекат вниманието на хората върху нуждата от чиста вода в целия свят. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия